Elke zondagmorgen is er tijdens de kerkdienst zondagschool voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar oud. (dit is in de ruimte boven de kerkzaal)
Bezoekt u als gast onze kerk, dan zijn uw kinderen natuurlijk ook van harte welkom!

De zondagschool wordt altijd geleid door vaste gemeenteleden (functioneert onder verantwoording van de kerkenraad).

Ons doel is om op een eenvoudige wijze de kinderen vertellen van het Evangelie. We willen laten ervaren dat God van hun houdt en voor hun zorgt. Via bijbel verhalen willen wij hun God laten leren kennen.

In de eerste plaats gebruiken wij de Bijbel om uit te lezen, daarnaast gebruiken wij de methonde ´Promisedland´. Hierin staan bijbelverhalen voor kinderen en een creatieve verwerkingen.

Hoe gaat de zondagschool?
Kinderen gaan bij binnenkomst gelijk naar de zondagsschool (op de eerste zondag van de maand zijn de kinderen eerst in de kerk aanwezig en gaan naar het kinderenmoment naar de zondagsschool). Als iedereen er is gaan we samen in een kring zitten, gaan we samen zingen en lezen een bijbelverhaal, daarna gaan we samen danken en bidden (alle kinderen krijgen gelegenheid voor hun eigen gebed). Hierna gaan we samen creatief bezig of samen een spel spelen dat aansluit op het bijbelverhaal.

Aan het einde van de kerkdienst gaan we naar beneden zodat samen met de vaders en moeders en de andere aanwezigen de zegen kan worden ontvangen.

Zondagsschool tijdens speciale diensten.
Tijdens speciale diensten werkt de zondagsschool mee aan de dienst. Dit zijn bijvoorbeeld de diensten rond de Kerst- Paas- en Pinksterdagen. We zingen een speciaal lied of er word iets anders leuks gedaan. Alle kinderen mogen  mee doen op zijn of haar manier.